RUIM te koop
Regio Utrecht Internet Makelaars
WhatsApp
(030) 2421116
uw-taxateur-in-utrecht

Promotie en ondersteuning van de verkoop

Zoals eerder gemeld, wordt je woning door RUIM op funda.nl geplaatst en krijg je een Te-Koop-bord. Automatisch wordt je woning ook doorgeplaatst naar de meest bekeken andere woningsites. Samen met ons zorg je voor de publiciteit voor je woning via de sociale media. Voor al deze publiciteitsuitingen worden geen extra kosten gerekend.

Open huis

Je kunt ook gratis deelnemen aan de Open Huizen Dagen van de NVM, maar je kunt ook zelf een Open Huizen Dag organiseren. Wij zorgen dan voor een vermelding hiervan op Funda.

Over Funda

Funda

Zodra jouw woning als nieuw te koop wordt aangemeld via Funda.nl, staat de presentatie van jouw woning bovenaan in de zoekresultaten van Funda. Dat is wat je graag wilt want dan kijken er veel mensen naar.

Helaas duurt de periode dat de presentatie van je woning bovenaan de zoekresultaten van Funda staat, niet lang. Iedere nieuwe woning die daarna wordt aangemeld, komt, normaal gesproken, boven jouw presentatie te staan. Langzaam maar zeker verdwijnt je woning dus naar onder in de zoekresultaten van je potentiële kopers. Hierdoor wordt de presentatie van jouw woning minder vaak bekeken. Dat kan een negatieve invloed hebben op het aantal bezichtigingsaanvragen.

Gelukkig bestaan er een aantal manieren om hoger in de zoekresultaten van Funda te komen ėn te blijven. Funda laat namelijk de meest uitgebreide presentaties als eerste zien. Je eigen presentatie kan eenvoudig worden uitgebreid door het toevoegen van de woningbrochure en ten minste 10 foto’s. Dit doet RUIM standaard en kosteloos.

Funda extra

Daarnaast kan je presentatie bij funda worden uitgebreid door het kopen van extra diensten (Tophuis of woning in beeld) of het toevoegen van extra informatie over je woning (zoals een 2/3 D Plattegrond, een (Woonclip)video en een 360 graden foto). Deze toevoegingen en extra diensten kunnen wij helaas niet kosteloos aanbieden, want Funda brengt hiervoor kosten in rekening. Op de site van Funda lees je meer over de toevoegingen en extra diensten.

Of de verkoop van je woning deze betaalde diensten en toevoegingen nodig heeft verschilt per woonplaats en woningtype. Je makelaar zal je hierover graag en kosteloos adviseren. Een overweging om gebruik te maken van deze extra betaalde diensten is het feit dat je woning langer bovenaan in de zoekresultaten blijft staan. Daardoor valt je woning langer op en dat kan van invloed zijn op het aantal bezichtigingsaanvragen. Je kunt ook besluiten deze betaalde diensten en toevoegingen pas later bij te kopen om je woning dan extra in het zonnetje te zetten.

Hieronder tref je een overzicht aan van de kosten voor de extra diensten en toevoegingsmogelijkheden die Funda aanbiedt:

Product Kosten Termijn
Tophuis 115,- Per maand
Woning in beeld per provincie 120,- Per maand
Woning in beeld landelijk 325,- Per maand
Plaatsen plattegrond * 25,- Per jaar
Plaatsen 360 graden foto's * 75,- Per jaar
Videopresentatie * 95,- Per jaar

*Genoemde bedragen van de toevoegingen zijn gebaseerd op het door jou zelf aanleveren van de juiste bestandstypen en formaten. RUIM zal je uiteraard correct informeren wat de aanleveringsvereisten zijn. Uiteraard kan je de hulp inschakelen van RUIM bij het ontwerpen en maken van de gewenste toevoegingen.

Overige advertentie mogelijkheden

Naast de mogelijkheden die Funda biedt om je woning in beeld te houden bij de potentiële kopers van je woning, kun je besluiten extra te adverteren voor je woning.

Denk bijvoorbeeld aan een betaalde maar gerichte advertentie op Facebook, Google, in vakbladen of in een regionaal- of landelijk dagblad. Deze advertenties kunnen door jou zelf ontworpen en geplaatst worden of je kan de hulp inschakelen van RUIM. Je persoonlijke NVM makelaar zal je hierover graag adviseren.