RUIM te koop
Regio Utrecht Internet Makelaars
WhatsApp
(030) 2421116

Over ons

Jouw Makelaar in Utrecht

RUIM is een internet makelaar die uitsluitend werkzaam is in de regio Utrecht. Hierdoor heeft de NVM makelaar die je persoonlijk begeleidt altijd lokale marktkennis en kan je goed adviseren over de waarde van je woning en de vraagprijs. De woning wordt door deze makelaar ook opgenomen en hij maakt direct de foto´s met zijn professionele apparatuur. Hij kent het huis dus door en door, voordat je met de verkoop begint.
Deze makelaar blijft ook je aanspreekpunt binnen onze organisatie: wel zo makkelijk. Wanneer een bod wordt uitgebracht op je woning dan onderhandelt dezelfde makelaar (in samenspraak met jou) over de best mogelijke prijs en voorwaarden. De koopovereenkomst wordt ook door de makelaar zelf opgemaakt en hij zorgt voor de correctie ondertekening.

Zelf doen of zekerheid?

Naar schatting 30% van de verkopers vinden het leuk en is bereid zelf werkzaamheden te verrichten om hun woning te verkopen en daarmee ook geld te besparen bij de verkoop. Gelijktijdig zoeken de meeste van deze verkopers toch ook zekerheid en hebben zij behoefte aan advies van een lokale makelaar. RUIM speelt in op deze behoefte van de consument.

De werkwijze van RUIM

RUIM wil geen gewone internet makelaar zijn, die hebben alleen op afstand en per mail contact met hun klanten. Wij werken dus anders en je bent daarom altijd verzekerd van onze deskundige begeleiding. RUIM maakt onderdeel uit van een regulier NVM Makelaarskantoor en ook dat is een groot verschil met de andere internet makelaars. Met onze werkwijze creëer je de professionele uitstraling die je zoekt voor de verkoop van je woning, terwijl je de vrijheid hebt om bepaalde dingen zelf doen. Mocht je later besluiten onze dienstverlening te willen uitbreiden, dan kan dat op de manier die je zelf graag wilt. Je kunt zelfs uitbreiden naar een full-service makelaarsopdracht. Je hoeft dan niet van makelaarskantoor te wisselen en dat scheelt weer veel geld.

Werkgebied rondom Utrecht

Wij zijn actief in een straal van 30 kilometer rondom Utrecht en met name in de plaatsen: Utrecht Stad, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Maarssen Dorp, Maarssenbroek, Breukelen, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Soest, Driebergen Rijsenburg, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Houten en Vianen, inclusief alle (landelijke) gebieden rondom de genoemde plaatsen.

Hoe wij werken | Regio Utrecht Internet Makelaars

Hoe het werkt

informatie, RUIM, hoe wij werken

Hoe werkt Regio Utrecht Internet Makelaars (RUIM)? We begeleiden je in het verkoopproces van begin tot eind.

Lees verder
Wie doet wat | Regio Utrecht Internet Makelaars

Wie doet wat

RUIM, wie doet wat, begeleiding

RUIM begeleidt het gehele verkoopproces maar er zijn ook zaken zoals de bezichtigingen die je goed zelf kan doen.

Lees verder
Promotie en ondersteuning | Regio Utrecht Internet Makelaars

Promotie

promotie, Funda, adverteren

Naast de mogelijkheden die Funda biedt om je woning in beeld te houden bij de potentiële kopers van je woning, kun je besluiten extra te adverteren

Lees verder
Meer hulp | Regio Utrecht Internet Makelaars

Meer hulp

hulp, promotie

RUIM is de enige internet makelaar die je álle hulp kan bieden als je wilt upgraden naar een full service makelaarsopdracht

Lees verder
Tarieven en belangrijke informatie

Tarieven

Je eigen NVM makelaar vanaf € 2.450,-. Meer over de tarieven en belangrijke informatie lees je hier.

Lees verder